Fotografisanje venčanja – momenti zarobljeni u preciznosti i gracioznosti

Ako želite zapanjujuće fotografije vašeg venčanja, sa svakim detaljem pažljivo zarobljenim u preciznosti i gracioznosti, AS Films je pravi izbor.

Pronalaženje idealnog fotografa za venčanje je težak posao koji zahteva značajnu investiciju vremena i energije. Sve mora biti savršeno za vaš poseban dan a mi smo tu da takvu brigu prepustite nama.

Šta možete da očekujete od nas

U AS Filmsu, mi živimo fotografiju. Naša svrha i cilj jesu upravo pružanje savršenih fotografija. Ali šta je savršena fotografija? To ne postoji. Postoji samo ona tehnički ispravna, koja često može da bude samo jedna u moru drugih koja se ni po čemu ne izdvaja. Ključ savršene fotografije jeste emocija – momenti koji se ne ponavljaju dva puta, koji se ne mogu veštački dobiti, odglumiti, ispozirati. Ono što dobijate od nas jeste dobra atmosfera, izvrsna komunikacija i sve ono što je potrebno da se spontano dese momenti koji bi činili vašu “savršenu fotografiju”.

Naš stil je dokumentarni, što znači da smo sve vreme uz vas, bez gužve i trudimo se da neprimetno uhvatimo neprocenljive trenutke. Međutim, to je samo početak. Osim iskrenih i spontanih fotografija, detalja i fotoreporterskih snimaka, fokusirani smo na emocije i posebnu pažnju posvećujemo finijim aspektima vašeg velikog dana.

Formalne fotografije, na primer, i posebno portretne i umetničke, biće jedinstvene kao i vaše venčanje i ličnost. Prepustite AS Films timu da uhvati suptilne detalje u koje ste uložili toliko vremena i truda. Naglašavajući finije aspekte svadbenog događaja, završićemo našu avanturu i predstaviti vam zbirku fotografija koje ćete zauvek čuvati.

Kada pogledate na njih za deset godina, one će i dalje biti neverovatne. To je zato što verujemo u umetnost autentične fotografije i autentičnog pričanja priče – ne volimo da stavljamo naše mladence u poze u kojima nikome nije prijatno. Mi smo dugogodišnjim iskustvom stekli potrebna znanja i veštine da više ne moramo da brinemo da li je fotografija tehnički ispravna, već možemo da se posvetimo onome što je mnogo bitnije – emocija.

Kako mi to radimo

Vaši mali zahtevi postaju naši veliki prioriteti. Posvećujemo dosta pažnje detaljima venčanja. Takođe volimo da ostanemo u kontaktu sa našim mladencima.

Koliko god da cenimo našu fotografiju i naš stil, toliko nam je stalo do vas. Svaki korak u procesu činimo bez napora i bez komplikacija. Kod nas nećete pronaći nikakve skrivene naknade, jer su naši paketi jednostavni i laki za razumevanje. Naši klijenti uvek dobijaju fotografije u visokoj rezoluciji, nevezano od paketa za koji se odluče.

Jako nam je bitna komunikacija i razumevanje. Kako je naš cilj da omogućimo najbolje moguće fotografije, to nam pomaže da vas bolje upoznamo i saznamo više o idejama koje imate za istu. Praktikujemo da se sastanemo bar dva puta pre samog venčanja i tada isplaniramo sve detalje. Uvek smo dostupni i raspoloženi za razmenu ideja, lokacija, misli.

Pre nego što stigne dan venčanja, izviđamo sve lokacije i pravimo raspored u skladu sa vašim protokolom, kako bi sve bilo po planu. Upravo zbog toga što provodimo dosta vremena u pripremi i organizaciji svakog fotografisanja, to nam daje mogućnost da na samom venčanju budemo opušteni i nasmejani jer sve ide po planu.

Ovo su neki od detalja na koje se fokusiramo kako bismo bili sigurni da će fotografije ispričati celu priču vašeg posebnog dana. Od fotografija dekoracije koje ste pažljivo birali, do širokougaonih fotografija čitave zabave, AS Films će pokriti vaš događaj iz svakog ugla.

Mi to garantujemo jer znamo koliko je vama važno.

Fotografisanje venčanja i svadbi – Paketi ponude

Svi paketi uključuju prewedding fotografisanje, jer smatramo da se i tu zabeleži mnoštvo intimnih momenata.

Ukoliko se odlučite i za snimanje venčanja, napravićemo posebnu ponudu za vas. Pogledajte ponudu za snimanje venčanja OVDE.

Pogledajte naše pakete, pozovite nas i rezervišite svoj termin za fotografisanje venčanja. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti sve dodatne informacije.

BRONZE
200
1 fotograf
8h fotografisanja (svaki dodatni sat se naplaćuje 50€)
photo session na dan venčanja
profesionalna obrada 100 fotografija
SILVER
340
2 fotografa
10h fotografisanja (svaki dodatni sat se naplaćuje 50€)
photo session na dan venčanja
profesionalna obrada 200 fotografija
izrada fotografija 13x18 cm, 100 kom
PLATINUM
490
2 fotografa
celodnevno fotografisanje
photo session na dan venčanja
profesionalna obrada 400 fotografija
prewedding
izrada fotografija 13x18 cm, 250 kom
album za fotografije
DIAMOND
590
3 fotografa
celodnevno fotografisanje
photo session na dan venčanja
profesionalna obrada 500 fotografija
prewedding
izrada fotografija 13x18 cm, 300 kom
album za fotografije
BOOK A4 30 strana

DODACI

Ukoliko želite neku od usluga koje nisu obuhvaćene željenim paketom, postoji mogućnost doplate.

  • izrada fotografija 13×18 cm, 50 dinara po komadu
  • prewedding 100€
  • album za fotografije 50€
  • wedding book A4 (30 strana) 100€

KONTAKT