NAŠ TIM

Najbolje ideje – Vrhunska produkcija

AS Films studio bavi se kompletnom audio i video produkcijom po najvišim svetskim standardima. Nalazimo se u centru Beograda, ulica Banjska 17. Naš tim čine profesionalni audio i video inženjeri sa višegodišnjim iskustvom na brojnim inostranim i domaćim projektima. Koristimo vrhunsku opremu i softvere, uključujući i snimanje iz vazduha najsavremenijim dronovima. Usluge našeg studija obuhvataju:

 

Kreativni tim koji će vas lansirati visoko

AS Films posebnu pažnju posvećuje postprodukciji odnosno montaži i kolor korekciji kao veoma bitnim elementima svakog video projekta. Naime, danas je tehnički postupak montaže snimljenog materijala dosta pojednostavljen u odnosu na neka ranija vremena. Na tržištu su dostupni različiti kompjuterski softveri za montažu, pomoću kojih se snimljeni materijal prebacuje sa kamere na računar, pregledava, reže i slaže u jednu celinu.

Međutim, iako je postupak montaže prilično uprošćen, on s druge strane, ne ostavlja puno prostora za novitete i drugačiji kreativni izraz autora. Otuda dolazimo do situacije da različiti video produkti i muzički spotovi liče jedni na druge bez osobnog pečata koji bi ih izdvojio iz mase sličnih projekta. Tu na scenu stupa naš tim koji kod svakog projekta akcenat stavlja upravo na originalnost i kreativnost.

Takođe, kolor korekcija je jedna od naših specijalnih veština. Ona podrazumeva koloritno izjednačavanje izmontiranog materijala u cilju stvaranja jedinstvenog vizuelnog kontinuiteta. Naime, često se dešava da vremenski uslovi snimanja, doba dana ili umetanje drugih video snimaka dovode do velike razlike u boji između dva susedna kadra. Zbog toga je potrebno izvršiti njihovo usaglašavanje i prilagođavanje celini. U tom slučaju, pažljivim odabirom boja, njihovog inteziteta i rasporeda, naši stručnjaci od raspoloživog materijala stvaraju jedinstvena i zanimljiva vizuelna rešenja.

 

Vrhunska oprema i kvalitet

Za snimanje i montažu koristimo najsavremeniju 4K i Full HD opremu. U pitanju je veoma napredna tehnologija koja pruža realističnu sliku i predstavlja pravo uživanje za gledanje. Dakle, bez obzira da li snimamo sa zemlje ili sa neba, kod nas ćete uvek imati savršeno kvalitetan video materijal koji uz kreativnu montažu i kolor korekciju za vas stvara autentična umetnička dela.

 

Bitno je osetiti puls publike i ponuditi nešto novo

Bez obzira koji video projekat je u pitanju, pre početka svakog snimanja potrebno je otkriti vezu između publike i izvođača, osetiti šta ciljana publika želi da vidi i čuje, a zatim tu poruku i emociju na kreativan način preneti krajnjem korisniku odnosno gledaocu. Ovaj proces nije ni jednostavan, ni lak i zahteva potpunu posvećenost i temeljan rad na svakom projektu.

Zato AS films svakom videu pristupa s punom pažnjom, vodeći računa o svakom detalju. Naš cilj je da stvaramo umetnička dela koja nepogrešivo pronalaze put do publike, nudeći im uvek nešto novo i drugačije u čemu će maksimalno uživati. Evo nekoliko razloga zašto da odaberete nas:

  • profesionalizam i iskustvo
  • nove i originalne ideje
  • najsavremenija oprema
  • maksimalna posvećenost svakom projektu
  • opuštena i prijatna atmosfera tokom snimanja
  • poštovanje rokova i ugovornih obaveza
  • najbolji odnos cene i kvaliteta

Pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije sa našim timom. Uvek smo spremni da izađemo u susret svim vašim zahtevima i ponudimo vam najbolja idejna i vizuelna rešenja po kojima će vas pamtiti i prepoznavati.

 

KONTAKT