snimanje covera

Profesionalni cover – prečica do uspešne muzičke karijere

Volite muziku, talentovani ste i želite da to bude vaš životni poziv. S druge strane, znate i da je konkurencija ogromna. Brojni talent šou programi stvaraju nove muzičke zvezde na svakih par meseci, po principu „može biti samo jedan“. Treba se istaći i skrenuti pažnju na sebe. Zahvaljujući internetu i modernoj tehnologiji, to nikada nije bilo lakše i jeftinije.

Snimanje covera moglo bi vas vinuti među muzičke zvezde, ili za početak doneti nove nastupe i angažmane. Većina afirmisanih izvođača, koji sada pune koncertne dvorane, počeli su izvođenjem tuđih pesama.

Živimo u digitalnom dobu, kada u samo nekoliko poteza svako može snimiti video zapis svojim smartfonom i postaviti ga na YouTube ili Facebook. Međutim, ako želite da se promovišete na pravi način i istaknete svoj talenat, najbolje je da snimanje covera prepustite profesionalcima.

AS Films čini tim profesionalnih audio i video inženjera sa bogatim iskustvom stečenim u praksi. U našem savremeno opremljenom studiju u centru Beograda pružamo usluge snimanja covera u marketinške svrhe za bendove, muzičare i pevače. Imamo tehničke kapacitete kojima možemo odgovoriti na sve izazove i specifične zahteve naših klijenata. Kod nas možete snimiti pesmu, a nakon toga možemo je upakovati i u promotivni video materijal.

Prvi utisak je najvažniji

Usluge snimanja covera namenjene su uglavnom neafirmisanim muzičarima, akustik bendovima koji sviraju po klubovima i kafeima i svima koji zarađuju snimajući video materijal za YouTube.

Profesionalno snimljen cover može vam doneti nove „tezge“, povećati cenu angažmana i skrenuti pažnju eminentnih muzičkih stručnjaka.

Neretko, organizatori festivala, događaja, muzičkih manifestacija i menadžeri ugostiteljskih objekata, pre nego što angažuju muzičare, traže promo audio i video snimak kako bi se uverili u njihov kvalitet.

Zato, ako želite više nastupa i pregleda na YouTube, potrebno je da ozbiljno shvatite moć covera i njegovu izradu poverite iskusnim audio i video stručnjacima.

Cover je vaša muzička lična karta

Ukoliko nam prepustite snimanje svog muzičkog covera, trudićemo se da u potpunosti odgovorimo vašim potrebama, zahtevima i željama. Izvođači imaju različite ciljeve, a uz zajedničko razmatranje i dogovore pronaći ćemo najbolju opciju. Nekad je muzičarima potrebno tzv ”all together” snimanje bez editinga, uz osnovni miks. Drugima multitrack snimanje sa editovanjem određenih traka.

Ima pevača koji žele da snime samo vokal, iz nekoliko pokušaja, na matricu koju već imaju, a drugi insistriraju na editingu svih ”take”-ova, detaljnu analizu i korekciju spornih delova. Uz znanje i veštinu našeg tima i najmoderniju opremu, mogućnosti su neograničene. Nudimo usluge:

  • Snimanje vokala na dostavljenu audio matricu
  • Izrada studijske audio matrice i snimanje vokala
  • Snimanje vokala uz pratnju aranžer klavijatura
  • Snimanje bendova ”all together”
  • Kombinacija ovih usluga

Koliko košta snimanje covera

Cena snimanja covera zavisi najviše od vrste usluga, broja pesama koje se snimaju i potrebnog vremena da se sve kvalitetno uradi.

Uvek se trudimo da svojim klijentima maksimalno izađemo u susret, pa se može uraditi miks 3-4 pesme i spakovati u jedan cover.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, ili da nam pišete. Zakažite neobavezujuće i potpuno besplatne konsultacije.


COVER UNO STUDIO
350
kompletna studijska audio i video produkcija JEDNE pesme
Profesionalno studijsko snimanje zvuka, miks i master pesme, kao i snimanje videa u istom studiju. Montaža i kolor korekcija.
COVER DUO STUDIO
600
kompletna studijska audio i video produkcija DVE pesme
Profesionalno studijsko snimanje zvuka, miks i master DVE pesme, kao i snimanje videa u istom studiju. Montaža i kolor korekcija.
COVER TRE STUDIO
900
kompletna studijska audio i video produkcija TRI pesme
Profesionalno studijsko snimanje zvuka, miks i master TRI pesme, kao i snimanje videa u istom studiju. Montaža i kolor korekcija.

COVER UNO LIVE SESSION
250
kompletna audio i video produkcija JEDNE pesme
Snimanje covera na jednoj lokaciji po Vašem izboru, ozvučavanje kao na live nastupu, profesionalno snimanje zvuka i videa. Montaža i kolor korekcija.
COVER DUO LIVE SESSION
450
kompletna audio i video produkcija DVE pesme
Snimanje covera na jednoj ili dve lokacije po Vašem izboru, ozvučavanje kao na live nastupu, profesionalno snimanje zvuka i videa. Montaža i kolor korekcija.
COVER TRE LIVE SESSION
650
kompletna audio i video produkcija TRI pesme
Snimanje covera na jednoj, dve ili tri lokacije po Vašem izboru, ozvučavanje kao na live nastupu, profesionalno snimanje zvuka i videa. Montaža i kolor korekcija.

KONTAKT