snimanje spotova

Profesionalno snimanje muzičkih spotova

God Observe | MONUMENT

FIS bend | VODI ME TAMO

Nema dobre muzičke promocije bez kvalitetnog i zanimljivog muzičkog spota. Koliko god da je pesma dobra, ona neće oživeti i postati hit ukoliko nije praćena odgovarajućim vizuelnim sadržajem. Zašto je to tako? Upravo iz razloga što su ljudi pre svega bića “gledanja”, odnosno najpre pamte ono što vide. Dakle, novi muzički spot brže će privući pažnju publike nego samo slušanje nove pesme. Zato je veoma važno prvo se predstaviti publici dobrim muzičkim spotom.

Irina Duplevskaya | Wicked Game (Fire Dance)

AS Films vam nudi kompletnu produkciju muzičkih spotova svih žanrova. Bez obzira da li ste afirmisani pevač ili bend, od nas ćete dobiti vrhunsku uslugu po najpovoljnijim uslovima. Pored maksimalnog kvaliteta slike i zvuka ono što nas izdvaja od drugih su originalne ideje, umetnički pristup, posvećenost svakom detalju i dobro poznavanje marketinških pravila.

Mi ne pratimo trendove, mi ih stvaramo za vas. Uvek smo u toku sa svim aktuelnim zbivanjima na muzičkoj sceni, ali svojim klijentima uvek nastojimo da ponudimo nešto novo, upečatljivo i originalno: nešto što će ih izdvojiti iz mase i lansirati u orbitu uspeha za kratko vreme. Zato nas kontaktirajte i rezervišite svoje mesto među zvezdama.

Šta podrazumeva dobar muzički spot?

Dobar muzički spot je pravo malo umetničko delo. On treba da prati pesmu, saživi se sa njom i izvođačem, te u skladu sa tim prenese željenu poruku i emociju na originalan i verodostajan način. Samo tako muzički spot može maksimalno doprineti afirmaciji nove pesme, a samim tim i izvođača.

Dobar muzički spot ne mora biti i skup. Bitna je ideja i njena uspešna realizacija. Tome prethodi dobra i detaljna predprodukcija. Ona podrazumeva planiranje i organizaciju svakog detalja, uključujući pisanje scenarija, izbor lokacija, modela, statista. Dobar muzički spot je onaj koji ima dušu, koji osvaja na prvi pogled i nikog ne ostavlja ravnodušnim. Interakcija izvođača sa publikom je takođe veoma važna, stoga uvek nastojimo da kamerom zabeležimo svaki taj momenat i verno prenesemo publici sve upućene poruke i emocije.

FIS bend | TAKO LAKO

Od ideje do realizacije

Najbolje ideje nastaju zajedničkim radom svih učesnika na projektu. Svaki predlog, ili neka zamisao može dovesti do stvaranja scenarija koji savršeno odgovara izabranoj pesmi i izvođaču. Naš tim pažljivo razmatra svaku ideju, te u saradnji sa izvođačima dolazi do najboljih i najoptimalnijih rešenja.

Nakon odabira ideje, pristupa se pisanju scenarija i osmišljavanju detaljnog plana snimanja. Iz iskustva znamo da je snimanje muzičkog spota živa umetnost, tako da sve nove, kreativne i kvalitetne ideje koje nastanu u radu, ne odbacujemo, već uklapamo i prilagođavamo scenariju u svrhu dobijanja najboljih rezultata.

Posle odabira odgovarajuće ideje i definisanja scenarija, pristupa se snimanju muzičkog spota. To je deo u kome naš tim beskrajno uživa i zabavlja se, zajedno sa izvođačima i svim saradnicima na projektu. Snimanje se obavlja najsavremenijom opremom vrhunskog kvaliteta (4K) uz svu prateću filmsku opremu i rekvizite.

Nakon snimanja, dobijeni materijal se dalje obrađuje u postprodukciji, koja podrazumeva montažu, kolor korekciju i ubacivanje zanimljivih efekata. U montaži koristimo najmodernije kompjuterske softvere i dodatnu opremu. Rezultat toga su originalni muzički spotovi vrhunskog kvaliteta.

Naši spotovi beleže priču, a mi uživamo da je pričamo

Kontaktirajte nas da ispričamo i vašu priču. Smatramo da svaka pesma zaslužuje kvalitetnu i unikatnu video produkciju. Koliko je važan muzički spot za promociju pesme i benda, govori i činjenica da se uspeh pesme više ne meri mestom na top listi, već brojem pregleda na internetu. Ovaj trend se neće zaustaviti, ali krije u sebi i jednu opasnost: kopiranje ideja i sadržaja.

Irina Duplevskaya | It’s Only Fire (Fire Dance)

Zato nas pozovite jer mi uvek imamo nove i originalne ideje samo za vas. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve, prilagodimo se vašem budžetu i nađemo rešenje koje najviše odgovara vašim zamislima i potrebama.

KONTAKT