snimanje vencanja

Snimanje venčanja – neka režija bude u vašim rukama

Snimanje venčanja i svadbi je naša specijalnost. Učili smo od najboljih i dostigli vrhunski kvalitet u svim segmentima snimanja i montaže. Iskustvo smo sticali saradnjom sa klijentima širom Evrope, u konkurenciji snimatelja svetskog renomea, a sada svoje znanje i umeće sa velikim zadovoljstvom stavljamo na raspolaganje upravo vama.

 

Zato, ako ste mladi, ili se tako osećate, ako želite nešto novo, sveže i nesvakidašnje, ako želite da na dan svog venčanja budete VI, original, a ne kopija, pozovite nas. Vaše ideje pretočićemo u snimljeni materijal na najkvalitetniji način kreativnim snimcima i zanimljivim kadrovima koji vašu ljubavnu priču pripovedaju na jedinstven i neponovljiv način.

Ne robujte tradiciji. Stvarajte svoju.

Za sve koji žele svoja, a ne tuđa venčanja, koji žele da koračaju u budućnost, a ne da žive u prošlosti, mi smo prava ekipa za vas. Bez obzira da li ste osmislili svaki detalj svoje svadbe ili imate samo okvirnu predstavu kako bi to na snimku trebalo da izgleda, mi ćemo se postarati da ovaj dan nikad ne zaboravite, a snimljeni materijal rado iznova gledate i s ponosom pokazujete svima.

Sve više mladih parova odlučuje se za moderna venčanja koja često podrazumevaju venčanja na otvorenom, ili na nekim neobičnim i autentičnim lokacijama. Takvi uslovi zahtevaju profesionalni pristup, maksimalnu organizovanost i spremnost za rad i u najtežim uslovima. Zato mi uvek radimo u timu jer smatramo da jedan snimatelj nije dovoljan da bi se zabeležili svi bitni momenti. Zavisno od vaših potreba i kompleksnosti samog događaja, možemo vam ponuditi pakete od dva ili više snimatelja koji će pokriti sve važne delove svadbenog veselja.

Romantika, zabava i autentičnost

Venčanja se snimaju da bi se uspomene sačuvale i oživele u svakom trenutku. Ako je video sa venčanja loš, odnosno predstavlja reportažni pristup samom događaju, kako se to u većini slučajeva radi, verovatno taj video neće biti rado gledan više puta. Dva ili tri sata neizmontiranog materijala sa svadbenog veselja brzo postaje monotono i dosadno za gledanje. Mi ne želimo da premotavate sopstveni video da bi došli do zanimljivih trenutaka, već želimo da ga odgledate u dahu i sa istim uzbuđenjem kao da se dešava upravo sada. Upravo zbog toga mi negujemo modernistički pristup snimanju venčanja gde se primenjuju filmske tehnike i principi.

Svako snimanje venčanja za nas je novi izazov i spremni smo na sve specijalne zahteve klijenata. U skladu sa tim, izbegavamo šablon za snimanja jer verujemo da je svako venčanje unikatno,  a na nama je da to predstavimo na najbolji mogući način. Pre snimanja svakog venčanja praktikujemo da se upoznamo sa klijentima, razmotrimo sve njihove ideje i zamisli, ponudimo im originalna rešenja i ideje, kako bi svadbeni video predstavljao jedinstveno svedočanstvo njihovog najbitnijeg dana u životu.

Vrhunska produkcija

Po vašoj želji, u svadbeni film, mogu se ubacivati i različiti zanimljivi sadržaji, kao što su zajedničke fotografije, fotografije iz detinjstva, video poruke roditelja, kumova, prijatelja i slično. Pre samog događaja, možemo snimiti i vaše poruke i zavete jedno drugom, neka mesta od posebnog značaja za vas, kao što su mesto gde ste se upoznali, provodili najviše vremena, izjavili ljubav, ili zaprosili jedno drugo.

Takođe, nudimo vam mogućnost snimanja venčanja dronom. U tu svrhu koristimo najkvalitetniju opremu koja podrazumeva stabilne snimke bez vibracija i visoku rezoluciju. Snimanje venčanje dronom predstavlja vrhunski doživljaj koji će ulepšati vaše veselje i stvoriti nezaboravne uspomene.

Snimanje venčanja i svadbi – Paketi

Svi paketi obuhvataju snimanje i montažu celog venčanja u vidu Svadbenog filma i Svadbeni spot odnosno tzv. the best off snimak venčanja. Generalno, snimanje venčanja obuhvata ceo tok događaja: od pripreme mlade i mladoženje, snimanja u opštini i crkvi, prvi poljubac i ples, restoran, govore najbližih, pa sve do specijalnih iznenađenja kao što su vatrometi i slično.

Svadbeni film traje od 20 minuta, kao kraća verzija, i kao dugometražni film u trajanju do 2h. U njemu se nalaze svi segmenti venčanja i proslave, snimani sa dve ili više kamera. Video materijal se zajedno sa profesionalno snimljenim i obrađenim zvukom u montaži stapa u filmsku priču, koja se na samom kraju koloriše autentičnim tonovima.

Svadbeni spot predstavlja kolaž najlepših i najinterasantnijih trenutaka sa svadbe, traje od 3 do 6 minuta i pogodan je za deljenje na društvenim mrežama. Postoje dve varijante Svadbenog spota – dokumentarni i muzički stil. Dokumentarni stil podrazumeva filmsko pričanje priče, instrumentalnu muziku, govore porodice; dok muzički stil predstavlja dinamičnu montažu u ritmu pesme sa efektima.

Pored njega, postoji i Wedding Trailer video u trajanju do 1.5 minut, sačinjen od najlepših kadrova mladenaca.

Ukoliko se odlučite za Pre wedding snimanje, postoji mogućnost da dobijete jedan poseban spot samo sa tog snimanja.

Dakle, recite DA modernom venčanju i angažujte naš tim za snimanje. Sav video materijal biće vrhunski montiran i upakovan u zanimljiv sadržaj za gledanje. Posebnu pažnju posvećujemo postprodukciji odnosno montaži i kolor korekciji, što mnogi izbegavaju jer zahteva vreme i posvećenost. Upravo po tome se razlikujemo od drugih, jer želimo da pružimo originalnost i vrhunski kvalitet.

Ukoliko se odlučite i za fotografisanje venčanja, napravićemo posebnu ponudu za vas. Pogledajte ponudu za fotografisanje venčanja OVDE.

Pogledajte naše pakete, pozovite nas i rezervišite svoj termin za snimanje venčanja. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti sve dodatne informacije.


BRONZE
350
Idealno za manja, intimnija venčanja, da se zabeleže samo najlepši momenti
8h angažovanja (svaki dodatni sat se naplaćuje 50€)
Video session na dan venčanja (1 lokacija)
Montaža
Svadbeni spot 3-6min
SILVER
500
Paket namenjen onima koji, pored svadbenog spota, žele i dužu verziju
10h angažovanja (svaki dodatni sat se naplaćuje 50€)
Video session na dan venčanja (do 2 lokacije)
Montaža
Svadbeni spot 3-6min
Kratki svadbeni film 20min – 45min
PLATINUM
990
Za one koji žele više
Celodnevno snimanje
Video session na dan venčanja (do 3 lokacije)
Montaža
Svadbeni spot 3-6min
Svadbeni film 1h-1.5h
Profesionalno snimanje zvuka
Wedding Trailer
Kolor korekcija
Pre wedding video - pre wedding snimanje do 30 dana pre/posle venčanja (do 3 lokacije)
DIAMOND
1190
Da se nijedan momenat ne propusti
Celodnevno snimanje
Video session na dan venčanja (do 3 lokacije)
Montaža
Svadbeni spot 3-6min
Svadbeni film 1.5h-2h
Profesionalno snimanje zvuka
Wedding Trailer
Kolor korekcija
Pre wedding video - pre wedding snimanje do 30 dana pre/posle venčanja (do 3 lokacije)
Snimanje dronom

DODACI

Ukoliko želite neku od usluga koje nisu obuhvaćene željenim paketom, postoji mogućnost doplate.

  • snimanje dronom – 150€
  • pre wedding snimanje – 150€
  • snimanje i montaža intervjua mladenaca – 100€
  • izrada pre wedding spota – 70€
  • izrada wedding trailer-a – 50€

REZERVIŠITE