video montaza

Profesionalna video montaža – neka vaš video izgleda kao visokobudžetni spektakl

Hteli mi to da priznamo ili ne, video sadržaji polako ali sigurno preuzimaju primat u odnosu na fotografije. Živimo u vremenu smartfonova i svako može napraviti video snimak u samo nekoliko poteza. Digitalni video je svuda oko nas – amaterski klipovi na YouTube, snimci porodičnih događaja, profesionalne TV emisije, filmovi, reklame i događaji.

Ipak, koliko god da ste vešti i imate kameru visoke rezolucije, da bi vaš video bio zanimljiviji i naravno, gledaniji, potrebno je dodatno pozabaviti se njime.

Ono što zapažen i kvalitetan video materijal izdvaja od prosečnih, jeste profesionalna video montaža.

Tim iskusnih audio i video inženjera AS films pruža usluge montaže video sadržaja svih namena, vrsta i formi. Svaki snimljeni video materijal, uz pomoć veština i znanja koje smo godinama sticali u praksi, filmskog pristupa, posvećenosti i najnovijih digitalnih tehnologija, može postati vrhunskog kvaliteta.

U našem studiju za audio i video produkciju u centru Beograda možete dobiti profesionalnu montažu snimaka svadbenih svečanosti, krštenja, rođendana, muzičkih spotova, reklama, promotivnih spotova vaše firme, tv priloga, dokumentaraca, animacija…

I to nije sve.

Možete nam doneti i već izmontirane video snimke kojima niste zadovoljni.

Ukoliko vam se ne dopada kako je neko drugi snimio, ili montirao vaš snimak, naš tim montažera će to premontirati i dati mu sasvim novi izgled.

Šta je video montaža

Video montaža je mnogo više od spajanja snimljenog materijala. Moglo bi se reći i da od postprodukcije i montaže umnogome zavisi uspeh vašeg videa.

Najjednostavnije rečeno, video montiranje predstavlja doradu, sređivanje, pa čak i ulepšavanje snimljenog materijala.

Za montažu video sadržaja potrebno je malo vremena, dosta znanja i savremen softver koji će vam omogućiti da snimljeni materijal dodatno “našminkate”. Na internetu postoji i veliki broj besplatnih programa za video montažu. Ipak, koliko god specijalnih efekata da nude, ovim programima možete postići tek da video snimak izgleda prosečno i amaterski.

Ako želite da vaš video izgleda kvalitetno, profesionalno, zanimljivo i ima puno pregleda, ovaj važan deo posla potrebno je prepustiti profesionalcima. Iskusni video montažeri znaće da na pravi način istaknu najvažnije momente, povežu pokretne slike sa adekvatnom muzičkom podlogom i na kraju naprave video snimak koji ćete sa ponosom pokazivati.

Zašto da video montažu prepustite AS Films timu

AS Films čine profesionalni, iskusni i pre svega posvećeni audio i video inženjeri. Naš studio je potpuno opremljen i imamo tehničke kapacitete da u potpunosti odgovorimo na sve izazove i specijalne zahteve klijenata.

Pružamo klasične i moderne usluge video postprodukcije kvalitetno, u dogovorenim rokovima i po povoljnim uslovima.

Naš tim vrši kompletnu obradu video materijala koji smo snimali, ili nam možete doneti svoje amaterske ili profesionalne video snimke. Po potrebi i dogovoru izvršićemo isecanje nepotrebnih delova, uklapanje različitih snimaka i snimaka sa više kamera, uklanjanje nedostataka, korekciju boje, dodati specijalne efekte, ubaciti fotografije ili animacije u video, dodati titl, zvuk ili muziku.

Snimak ćemo vam dostaviti onako kako vam najviše odgovara – obrađen, spreman za upotrebu u odgovarajućoj rezoluciji (Full HD/4K za promovisanje na TV-u ili video beam, za TV, za prikazivanje i gledanje na DVD, za YouTube ili Facebook).

Cena video montaže zavisi od više faktora, najviše od kompleksnosti zahteva i vremena koje nam je potrebno da dobijete snimak kojim ćete biti potpuno zadovoljni. Za stalne klijente obezbedili smo posebne uslove i popuste, a za sve ostale formirali smo cenovne  pakete u koje možete uklopiti vaše potrebe, želje i mogućnosti.

Ukoliko ne budete zadovoljni načinom na koji smo izmontirali film, sve ispravke ćemo odraditi o našem trošku.

Zato, ako želite kvalitetan video snimak koji će biti zapažen i gledan, pozovite nas, ili nam pišite.

KONTAKT